Καλλυντικά

H εταιρεία Α beauty δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, παραγωγή και διάθεση προϊόντων ομορφιάς και περιποίησης προσώπου, μαλλιών και σώματος, αξεσουάρ και αρωμάτων.

 

Τα προϊόντα μας καλύπτουν όλες τις ανάγκες για την περιποίηση και τον καθαρισμό του δέρματος της σύγχρονης γυναίκας. Σχεδιάζονται και παρασκευάζονται με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια του καταναλωτή και την ποιότητα στην σωστή τιμή

 

Tα επώνυμα brands που διανέμουμε είναι τα ακόλουθα:

ΕταιρίαMan & Schroeder με τα προϊόντα Alkmene,Numis med, Sanosan, Dulgon, Fruttini, Aldo Vandini, Diplona, Oversa.

Εταιρία Parico Cosmetics με τα προϊόντα Binella, Micro cell.

Εταιρία Pikenz The First με τα προϊόντα Arrogance , Gian Marco Venturi (GMV)

Εταιρία Parsa accessorize.

 

Εκτός από τα προϊόντα τα οποία εισάγουμε ξεκινήσαμε από το 2013 την παραγωγή εδώ στην Ελλάδα των δικών μας προϊόντων με την επωνυμία Abeauty.

Η σειρά Α beauty colors αποτελείτε από τα βερνίκια νυχιών και τα προϊόντα περιποίησης των νυχιών, και τα μολύβια μακιγιάζ για τα μάτια και τα χείλη. Η σειρά  A beauty face καλύπτει την περιποίηση και τον καθαρισμό του προσώπου. Σύντομα θα παρουσιάσουμε και την σειρά για την περιποίηση του σώματος αλλά και των μαλλιών.

Η σειρά A beauty face σχεδιάστηκε βάση των ευεργετικών ιδιοτήτων του ελαιόλαδου και του αργανέλαιου  (argan oil) βιολογικής καλλιέργειας, σε συνδυασμό με σύγχρονα κοσμητικά συστατικά, όπως το Υαλουρονικό οξύ, έγχυμα από βλέννα σαλιγκαριού, πολυπεπτίδια και συνδυασμούς βιταμινών για μια ολοκληρωμένη περιποίηση της επιδερμίδας.

 

Όλα προϊόντα περιποίησης και φροντίδας μας είναι εμπλουτισμένα με φυτικά εκχυλίσματα αιθέρια έλαια και συστατικά που έχουν εγκρίσεις από τους πιο αξιόπιστους ευρωπαϊκούς οργανισμούς όπως (ECARF, BRC, GMP, ISO, Derma Test, Oko test) αλλά και αναλυτική αξιολόγηση για κάθε συστατικό και κάθε προϊόν της σειράςAbeauty και όλων των προϊόντων του οίκουBinellaofSwitzerland απο τον οργανισμό αξιολόγισης καλλυντικών  www.cosmeticanalysis.com  Cosmetic Analysis

 

Ακόμη περισσότερο έχουμε προχωρήσει με τις ολοκληρωμένες σειρές vegan με προϊόντα φροντίδας για πρόσωπο σώμα και μαλλιά με συστατικά χωρίς καμία ζωική προέλευση η δοκιμές πάνω σε ζώα.

 

Άλλη μια κατηγορία προϊόντων όπως ξύλινες βούρτσες μαλλιών και σώματος με ολοκληρωμένη πιστοποίηση σύμφωνα με τα στάνταρ του διεθνή οργανισμούFSChttps://ic.fsc.org/en

 

Μια ακόμα πιστοποίηση αφορά κάποια από τα προϊόντα τα οποία κατασκευάζονται σύμφωνα με τα διεθνή στάνταρ του οργανισμού BSCIhttps://www.bsci-intl.org/ για την καταπολέμηση της παιδικής εργασίας.

 

Τέλος μια πλούσια συλλογή από αξεσουάρ περιποίησης όπως βούρτσες μαλλιών και χτένες, σφουγγάρια και βούρτσες σώματος, πινέλα μακιγιάζ, εργαλεία πεντικιούρ μανικιούρ, βαλίτσες, και πολλά άλλα τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες τόσο του απλού καταναλωτή αλλά ακόμα και του πιο απαιτητικού επαγγελματία.

 

Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά προϊόντων προσεγμένα τόσο στην ποιότητα όσο και στην τιμή.